Proiectul tau incepe cu noi. 

Tamplaria este cea care poate shimba aspectul casei tale atat pe interior cat si pe exterior, iar geamul termopan este certitudinea unei izolatii termice eficiente, impreuna tamplaria si termopanul completeaza prin stil si eleganta orice proiect.

 

Calitate
garantata

 

Technologie avansata de proiectare

 

Concept inteligent de garnituri

 

Nivel mare de fiabilitate si rezistenta

 

Experienta de decenii in productie si profile PVC

 

Optimizat pentru lipirea uscata

 

Un profil care iti inspira siguranta si confort

 

Izolare fonica
si termica

 

Reduce
​zgomotul

 

La ce te poti astepta de la firme termopane atunci cand apelezi la ele pentru instalarea unor geamuri de calitate ?

  In amenajarea unei locuinte la cele mai bune standarde de confort si calitate, vei avea nevoie, cu siguranta de servicii si produse de calitate din partea unor firme termopane.
[Continua sa citesti...]

 

PRIN IZOLARE TERMICA DE CALITATE POTI ECONOMISI RESULSELE ENERGETICE:

  Profilul S8000

  Profilul S9000

TAMPLARIE GEALAN

Grupul de firme germane, GEALAN Fenster-Systeme, este astazi o intreprindere foarte moderna si sigura, cu un grad ridicat de flexibilitate si capacitate de a se adapta la cerintele din ce in ce mai exigente ale pietei. GEALAN si-a continuat consecvent politica de expansiune valorificand sansele aparute in urma deschiderii pietelor din Europa de Est. In acest scop au fost create Parteneriate speciale pentru firmele din aceste tari si s-au adoptat strategii specifice pentru satisfacerea deplina a consumatorilor. S-au creat astfel premisele pentru pozitionarea puternica pe piata si dezvoltarea abilitatilor competitionale de durata.

Parteneriatul si increderea sunt valorile centrale ale grupului GEALAN. Acestea stabilesc comportamentul nostru in relatia cu clientii, furnizorii si colaboratorii si implica de asemenea, si asumarea responsabilitatilor fata de angajati. Pe o piata aflata intr-o continua schimbare, aceste strategii formeaza pilonul activitatii noastre.

keep in touch

0729.411.414