Despre noi

Hai se ne cunoastem mai bine!

  Vrei sa stii care este misiunea noastra?
Ferestrele casei tale, siguranta familiei tale, zambetul tau si garantia unui lucru bine facut!
Acestea sunt aspectele principale care definesc misiunea noastra.
In urma cu peste 10 ani, impreuna cu sotia mea, am decis ca este important sa facem o schimbare in viata noastra si de asemenea sa facem o schimbare si in viata altor oameni.
Am luat astfel, drumul anteprenoriatului si ne-am deschis prima firma care se ocupa, doar de montatul ferestrelor termopan, fara a oferi alte servicii conexe. Cu totii stim cat este de greu, fiecare inceput.

Nu ne-am dat batuti si cu banii din profitul realizat, am decis sa progresem, sa ii investim in evolutie si sa devenim din ce in ce mai buni.

Ne-am pastrat dorinta si motivatia cu care am inceput, aceea de a face o DIFERENTA.

Piata tamplarieri PVC este plina la ora actuala si din pacate, este plina de multi oameni care nu isi fac treaba cum trebuie, va iau banii pe niste lucrari realizate la standarde minime si cat mai ieftin, nu ofera garantie, nu ofera servicii de dupa montaj si au alte multe lipsuri.
Noi folosim proceduri clare de lucru, implementate pentru intreaga companie, sunt transparenti, corecti, responsabili si seriosi in legatura cu fiecare proiect si il personalizam dupa dorintele si cerintele clientului, oferind totodata si consultanta si sfaturi, utilizand cei 10 ani de experienta pe care ii avem in urma.

La ora actuala, dispunem de 3 echipe de profesionisti care se ocupa de montajul ferestrelor, efectuam lucrari de amploare precum balcoane, terase, vitrine, detinem propriul call center pentru ofertare si comenzi, dispunem de utilaje performante, la standarde europene, care pot garanta calitatea lucrarilor noastre, timp de 12 ani.

Pe langa toate acestea, oferim orice fel de accesorii pentru ferestrele tale, precum glafuri, plase contra insectelor si kit-uri de intretinere. In functie de valoarea comenzii tale, poti beneficia de toate aceste acesorii, in mod GRATUIT.

La orice comanda, pentru ca stim cat de buni suntem si cat de fericit vei fii in urma colaborarii cu noi, iti oferim CONSULTANTA, MASURATOARE, OFERTARE si TRANSPORT GRATUIT, la ORICE COMANDA.


 

  Suna si programeaza o intalnire acum: 0740594907 - Robert

  Gratuit

Kit de intretinere tamplarie la comenzi mai mari de 1000 euro

  Consiliere

Consultant profesionist telefonic sau la tine acasa

  Masuratoare

Masuratoare gratuita pentru fiecare comanda adaptata cerintelor tale

0729.411.414