Tehnologie

Prin izolare termica de calitate poti economisii resursele energetice

Solutii oferite de noi.

  Profilul S8000
  Profilul S9000

Profilul poate avea 5 sau 6 camere, le-am numărat eu în fotografie. Zona roșie este o armătură metalică de rigidizare, pentru a împiedica deformarea ferestrei în timp și pentru a-i oferi stabilitate. Există și o varianță de S8000 cu o garnitură centrală, ceea ce mărește gradul de izolare.

Profil cu 6 camere, potrivit pentru ferestre cu 3 vitraje (tripan, cum se zice). Are o garnitură suplimentară pe centru, pentru o izolare mai bună, și sticla poate fi prinsă cu o garnitură STV ce-i oferă rigiditate suplimentară în fereastră.

In principiu, același profil, dar una din camere este umplută cu spumă numită IKD, ce micșorează suplimentar coeficientul Uf.

Puteti selecta dintr-o gama variata de culori:

Cum puteți economisi sume importante

În general, ferestrele au o contribuție importantă la reducerea costurilor energetice ale clădirilor și permit îndeplinirea cerințelor naționale privind protecția termică. Acest lucru poate fi obținut prin intermediul unei izolații termice corespunzătoare și al unei etanșări ridicate.

Ferestrele din profiluri de plastic GEALAN asigură o economisire optimă de energie, dată fiind caracteristica naturală de izolare a materialului PVC, care garantează o izolare termică excelentă. De asemenea, capacitatea de izolare termică este accentuată de către adâncimea mare de construcție de până la 83 mm și sistemul de execuție a profilului cu până la șase camere. Astfel, căldura este păstrată în interior, iar frigul în exterior.

Cu ajutorul ferestrelor din profiluri GEALAN, puteți economisi sume importante de bani și vă puteți îmbunătăți în mod semnificativ confortul ambiental, având totodată o contribuție considerabilă în ceea ce privește protecția mediului înconjurător.

 
Optimizata pentru lipirea uscata a sticlei de cercevea
 
Izolare termica si fonica foarte buna
 
Potrivit pentru preluarea a trei foi de geam
 
Reduce zgomotul cu pana la 47 dB
 
Concept inteligent de garnituri cu trei planuri de etansare

  Gratuit

Kit de intretinere tamplarie la comenzi mai mari de 1000 euro

  Consiliere

Consultant profesionist telefonic sau la tine acasa

  Masuratoare

Masuratoare gratuita pentru fiecare comanda adaptata cerintelor tale

0729.411.414